טארטלט גנאש שוקולד

החומרים:

(12 טארטלטים)
 

לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות) טארטלטים maimon's 

לגנאש:
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's
150 מ"ל שמנת מתוקה

לקישוט:
אגוז לוז מסוכר-ברס maimon's

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה
  2. בקערה חסינה מחום שופכים את השמנת על גבי השוקולד צ'יפס.
  3. מערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים.
  5. מקשטים כל טארטלט במעט אגוזי ברס גרוסים ומכניסים למקרר כשעה עד להתייצבות.

טיפ! לקינוח פרווה ניתן להמיר את השמנת המתוקה בשמנת צמחית.