מיני סופגניות במילוי קרם נוגט ואגוזי ברס

החומרים:

(25-20 מיני סופגניות) 
לבצק:
1/5 3 כוסות (350 גרם) קמח שמרים חצי מזמן התפיחה maimon's 
3/4 כוס (100 גרם) אבקת סוכר maimon's
3/4 כוס (200 מ"ל) חלב או חלב סויה
2 ביצים
1/2 כפית מלח דק 
1 כפית תמצית וניל maimon's
1/2 כוס שמן
למלית:
1 מכל שמנת להקצפה 
1/2 כוס חלב 
1 חבילת פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
4 כפות קרם נוגט maimon's
1/4 כוס סירופ מייפל אמיתי 100% טהור maimon's
3 כפות וודקה
לברס:
1 שקד מולבן גרוס maimon's
אבקת סוכר maimon's
שמן לטיגון 

אופן ההכנה:

הכנת הבצק: 
1. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערת המיקסר. בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים. 

2. מפעילים את המיקסר במהירות איטית ומוסיפים בהדרגה את החומרים הרטובים, מגבירים מהירות ולשים 8-5 דקות.
3.  מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 3 שעות במקרר או חצי שעה בחוץ.

הכנת המלית: 
4. מקציפים את השמנת, החלב והפודינג לקצף יציב, מוסיפים את שאר הרכיבים וממשיכים להקציף, טועמים ומתקנים תיבול, מעבירים למקרר לשעה.
הכנת הברס:

5. משטחים על תבנית אפייה שכבה אחידה של שקדים גרוסים ומכסים בשכבה עדינה של אבקת סוכר, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-7-5 דקות או עד שהם מתחילים להשחים מעט, מוציאים ומצננים.

מכדרים ומטגנים:
6. משמנים משטח עבודה, מכדרים כדורים קטנים של סופגניות, מניחים על המשטח המשומן ומשאירים לתפוח חצי שעה. 

7. בינתיים מחממים סיר שמן לטיגון עמוק על חום בינוני כדי שלא יהיה חם מדי, מכניסים לטיגון כל פעם 5 סופגניות או בהתאם לגודל הכלי ונמנעים מלצופף מדי, הופכים כעבור 2 דקות כשמתקבל צבע ענברי יפה, מטגנים עוד דקה ומוציאים לנייר סופג. 

8. אם הסופגנייה שרופה סימן שהשמן חם מדי. במקרה כזה מורידים את הסיר מהאש למשך 5 דקות, מתחילים לטגן ומחזירים לאש.

9. בעזרת סכין מוציאים מעט מהסופגנייה, ממלאים בקרם נוגט ומפזרים ברס.