סופגניות אפויות עם קרם נוגט

החומרים:

ל – 25 יחידות - 70 גרם כל אחת.

לבצק:
½ 3 כוסות (500 גרם) קמח לחם maimon's
4 כוסות (500 גרם) קמח מלא maimon's
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 כפית מלח
½ 1 כוסות (360 מ"ל) מים
3 ביצים "XL" י
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
כפית תמצית בטעם וניל maimon's
 ¼כוס (60 מ"ל) שמן
2 כפות (20 גרם) שמרים יבשים maimon's
תרסיס שמן קנולה maimon's

למילוי:
קרם נוגט maimon's למילוי ואפייה 

לציפוי:
אבקת סוכר פטנט maimon's

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות איטית-בינונית את הקמחים, שמרים, סוכר, מים, ביצים, שמן, תמצית וניל, ופודינג בטעם וניל צרפתי במשך 10 דקות.
  • מוסיפים מלח ולשים כ-2 דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
  • יוצרים כדור מהבצק ומניחים בקערה מקומחת. מכסים במגבת דקה ומניחים להתפחה למשך כ – 45 דקות עד להכפלת הנפח.
  • מחממים תנור ל – 180 מעלות.
  • על גבי משטח עבודה מקומח, מחלקים את הבצק ל – 25 כדורים.
  • בתבנית עם נייר אפייה מניחים את כדורי הבצק. מכסים במגבת ומניחים להתפחה שנייה עד להכפלת הנפח (45-60 דקות). מרססים מעט תרסיס שמן.
  • אופים כ-15 דקות, עד להזהבה קלה.

הכנת המילוי והציפוי:
  • מזלפים בעזרת שק זילוף וצנטר קרם נוגט למילוי ואפייה לתוך הסופגניה המוכנה.
  • בוזקים אבקת סוכר בעזרת מבזקת פטנט או טובלים בתוך סוכר לבן.