טרייפל לימון ודובדבנים

מתכון: Petit Gateau

החומרים:

לשכבת העוגה:
1 אריזה עוגה בטעם וניל maimon`s
¾ כוס שמן
¾ כוס מים
3 ביצים

לשכבת מלית דובדבנים:
1 כוס מלית דובדבנים 70% פרי maimon`s

לשכבת ג'לי לימון:
1 אריזה ג'לי בטעם לימון maimon`s
2 כוסות מים רותחים

לשכבת פודינג:
1 אריזה פודינג בטעם וניל צרפתי maimon`s
2 כוסות חלב (או תחליף חלב פרווה כמו חלב סועה או חלב קוקוס)

לשכבת הפירות:
1 כוס פטל (או פרי טרי אחר)
1 כוס אוכמניות (או פרי טרי אחר)

לשכבת הקצפת:
1 אריזה פודינג בטעם וניל לבן במיוחד maimon`s
2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (או תחליף קצפת פרווה)

להגשה:
פרוסות דקות של לימון טרי
עלי נענע טריים

אופן ההכנה:






1. מכינים את עוגת הווניל לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מעבירים לתבנית ואופים. מצננים את העוגה לטמפ' חדר וחותכים לקוביות בגודל כ-2 ס"מ.
2. מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל גבי האריזה. יוצקים לתבנית ומעבירים למקרר להתייצבות.
3. מכינים את הפודינג: מערבבים את תוכן האריזה עם החלב.
4. מכינים את הקצפת: מקציפים את תוכן האריזה עם השמנת לקצפת יציבה.
5. מרכיבים את המנה: מניחים בתחתית קערת הטרייפל את קוביות העוגה. יוצקים מעל מלית דובדבנים. מפזרים מעל שכבה של ג'לי. יוצקים מעל שכבת פודינג וניל. מפזרים מעל פירות טריים. מזלפים מעל קצפת. מעטרים בפרוסות לימון ובנענע.
6. מעבירים למקרר לכשעתיים להתייצבות. מגישים ביום ההכנה.