עוגת ביסקוויט, תפוחים ומרנג צרפתי

החומרים:

להכנת הביסקוויט:
2 יחידות ביצים
260 גרם (3/4 כוס) סוכר
160 מ"ל (2/3 כוס) שמן סויה
75 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה
קורט מלח
5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפייה maimon's 
140 גרם (1 כוס) קמח לבן רב תכליתי maimon's 
20 גרם (1 כף) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's 


לתפוחים המבושלים:
600 גרם 4 יחידות  תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
1 כף מיץ לימון טרי
35 גרם חמאה
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's 

למרנג הצרפתי:
6 יחידות חלבונים
110 גרם (1/2 כוס+ 1 כף)  סוכר
80 גרם (1 שקית) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's

 

אופן ההכנה:

הכנת הביסקוויט וניל 
  • בקערת המיקסר מקציפים ביצים, סוכר ושמן סויה. מוסיפים שמנת מתוקה ומלח.
  • מוסיפים אבקת אפייה, פודינג וניל וקמח מנופה. 
  • מוזגים לתבנית קוטר 24 ומכניסים למקרר.
הכנת מלית התפוחים: 
  • בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים קוביות תפוחי עץ.
  • מוסיפים את הסוכר, הלימון ומבשלים עד שלקבלת תערובת מעט רכה
  • מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאחידות. מצננים
  • מוזגים את התערובת לתבנית עם הביסקוויט וניל. 
  • אופים בחום 160 מעלות למשך 30 דקות. 

הכנת המרנג: 
  • 1    בקערה מקציפים חלבון וסוכר למרנג רך ויציב. 
  • מוסיפים את הפודינג וניל עד לקבלת קציפה חלקה ואחידה. מוזגים את התערובת מעל העוגה עם התפוחים. 
  • אופים בחום 180 מעלות למשך 7-8 דקות עד לקבלת גוון זהוב.  
  • מצננים ומגישים.