דובשניות מייפל רכות

מתכון: פיית העוגיות- ענבל לביא

החומרים:

(כ-45 עוגיות)

60 גרם חמאה, רכה
1/2 כוס + כף (140 גרם) סוכר חום כהה 
3/4 כוס פחות 3 כפות (150 גרם) סירופ מייפל אמיתי 100% maimon's
1 ביצה גדולה
3/4 1 כוסות (250 גרם) קמח לעוגות ועוגיות maimon's
50 גרם אגוז מלך טחון maimon's
1 כפית סודה לשתייה maimon's
1/2 כפית אבקת אפייה maimon's
1/2 כפית קינמון
קורט יפה ציפורן
1 כפית קקאו דל שומן 10-12% maimon's
קורט מלח

לציפוי:
100 גרם אבקת סוכר maimon's 

 

אופן ההכנה:

  • בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה וסוכר חום כהה 2 דקות לקרם חלק. 
  • מוסיפים סירופ מייפל אמיתי ומערבלים להטמעה.
  • מוסיפים את יתרת המרכיבים ומעבדים לבצק אחיד ורך. 
  • בידיים מקומחות יוצרים מהבצק כדורים קטנים של 3 ס"מ ומעבירים לקירור לשעה.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות. יוצקים לקערה אבקת סוכר. מגלגלים את הכדורים היטב באבקת הסוכר ומסדרים במרווחים על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה.
  • אופים 10 דקות עד שהעוגיות תפוחות וסדוקות למראה, אך עדיין רכות. 
  • מצננים היטב בתבנית, שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
 
מתכון: פיית העוגיות