ארטיק בראוניז

מתכון: Petit Gateau

החומרים:


לבראוניז:
2 אריזות תערובת להכנת בראוניז maimon's
6 ביצים
270 גרם חמאה רכה
למילוי:
1 פודינג  בטעם וניל צרפתי maimon's 
1 גביע גבינת שמנת 
1 מיכל שמנת להקצפה
לציפוי:
700 גרם שוקולד צ'יפס מריר 66% מעולה maimon's 
5 כפות שמן
נטיפים בטעם שוקולד לבן maimon's 
אגוז לוז מסוכר- ברס maimon's

אופן ההכנה:

הכנת הבראוניז: 
1. מחממים את התנור מראש ל-170 מעלות. 

2. מערבבים יחד את כל המרכיבים לעיסה אחידה ויוצקים ל-3 תבניות בגודל 25 X 20 ס"מ מרופדות בנייר אפייה שכבה דקה מהעיסה. אופים כ-20 דקות עד להתייצבות.

הכנת הזיגוג: 
3. מקציפים את תערובת הפודינג עם גבינת שמנת ועם השמנת לקצפת יציבה. 

הרכבת העוגה:

4. מניחים מלבן בראוניז על משטח עבודה, מורחים בשכבת פודינג ומכסים במלבן שני.  חוצים את המלבן השלישי של הבראוניז וחוזרים על הפעולה עם הפודינג ליצירת "כריכי בראוניז" ממולאים פודינג. 

5. נועצים 9 מקלות ארטיק מכל צד לגובה, במרווח של כ- 2 ס"מ אחד מהשני.

6. מעבירים למקפיא לכשעתיים להתייצבות.

7. חותכים את מלבני הבראוניז לגובה לצורת ארטיקים.

לציפוי:
8.  ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד המריר. מערבבים פנימה את השמן. 

9. טובלים את הארטיקים הקפואים בשוקולד ולאחר מכן מעטרים בברס (אגוזים מקורמלים) או בסוכריות. מאחסנים במקרר או במקפיא עד שהציפוי מתקשה. מגישים מקירור.