קוקיגלידה Maimon's

החומרים:

8 כריכי גלידה:

לבצק: 
1 חבילה עוגיות דאבל שוקולד צ'יפס maimon's
2 ביצים
200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס  שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's

למלית:
2 חבילות (190 גרם) פודינג שוקולד אמיתי maimon's
1/2 4 מיכלים (1100 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה
1/2 כוס מיני מיני עדשים maimon's

לציפוי:
סוכריות צבעוניות לקישוט maimon's

 

אופן ההכנה:


הבצק: 
  • בקערת מיקסר עם וו גיטרה (או במעבד המזון) מערבלים את הביצים, תערובת להכנת עוגיות דאבל שוקולד ציפס maimon's ואת החמאה עד לקבלת בצק אחיד. 
  • מוסיפים שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% ומערבלים עד שנטמעים בבצק.
  • צרים מהבצק 16 כדורים בקוטר כ- 5 ס"מ, מניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה עם מרווח רב אחת מהשנייה, ומשטחים קלות בעזרת האצבעות.
  • מחממים את התנור לטמפרטורה של 170מעלות.
  • אופים את העוגיות כ-15 דקות, עד שהן מתייצבות במרכזן.

המלית: 
  • יוצקים שמנת מתוקה לקערת המיקסר, מוסיפים פודינג שוקולד אמיתי maimon's ומקציפים בעזרת בלון ההקצפה לקצף יציב.
  • מעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול ומזלפים על מחצית מהעוגיות פודינג.
  • מפזרים על כל עוגייה מיני מיני עדשים ומכסים בעוגייה שנייה ליצירת כריך עוגיות. מהדקים קלות את שתי העוגיות זו לזו ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות, עד להקפאה מלאה.
הציפוי: 
  • מפזרים סוכריות צבעוניות לקישוט על משטח עבודה ומגלגלים את צידי העוגיות על הסוכריות כך שייצפו אותן מסביב. 
  • מחזירים להקפאה עד להגשה.


הוראות אחסון: מאחסנים במקפיא עד שבועיים