רולדת וניל עם פירות העונה

החומרים:

לבצק:
4 יחידות ביצים מידה L
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
3/4 כוס (100 גרם) קמח תופח maimon's
קורט מלח
1 כף (10 מ"ל) שמן
1 כפית תמצית בטעם וניל maimon's

לקצפת וניל פירות:     
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
מומלץ כ- 150 גרם לעוגה פירות העונה לבחירתכם    
        

אופן ההכנה:

הכנת הרולדה: 
  •  מחממים תנור לחום 200 מעלות.
  • מקציפים את הביצים עם הסוכר, המלח ותמצית וניל לקציפה, יציבה ובהירה כ 7-8 דקות. 
  • מוסיפים קמח תופח תוך כדי ערבול במהירות איטית, לבסוף מוסיפים את השמן. \
  • בעזרת מרית, בתנועות קיפול מהירות ומעטות, יוצרים תערובת אחידה, אותה משטחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים כ- 7 דקות עד להזהבה קלה. 
הכנת הקצפת: 
  • מקציפים שמנת מתוקה ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה, מורחים את הקצפת על גבי הרולדה האפויה (משאירים מעט רולדה למריחה על גבי הרולדה)
  • מפזרים את הפירות ומגלגלים לצורת רולדה, מורחים מסביב שכבה דקה של קצפת ומקפיאים כשעתיים- שלוש. 
?
 
הטיפים של מיקי לגיוון:
רולדת מוקהמחליפים 2 כפות קמח תופח ב- 2 כפות קקאו, ובקצפת מחליפים את הפודינג וניל בכפית נס קפה נמס. 
ציפוי שוקולדמביאים לרתיחה חצי כוס שמנת מתוקה ויוצקים בקערה עם 150 גרם נטיפי שוקולד מריר מעולה 48% maimons ממתינים כדקה ומערבבים עד לתערובת אחידה, מצננים לטמפ' החדר ויוצקים על העוגה.