טריקולד

החומרים:

למרנג:

8 חלבונים
¼ 1 כוסות (240 גרם) סוכר
2 כוסות (240 גרם) אבקת סוכר maimon's

לקרמים:

3 מיכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד חלב

לקישוט:

½ שקית (50 גרם) אגוז ברס maimon's

אופן ההכנה:

הכנת המרנג:

  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף מבריק ויציב. מקפלים פנימה את אבקת הסוכר ואגוזי הלוז.
  • בעזרת שקית זילוף מזלפים 3 עיגולים בקוטר 20 ס"מ על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-100 מעלות כשעתיים, עד שהמרנג מתקשה. מצננים.

הכנת הקרמים:

  • בסיר מביאים לרתיחה מיכל שמנת מתוקה. מוסיפים לסיר את השוקולד המריר ומערבבים עד קבלת קרם חלק. מעבירים לכלי סגור ומצננים לילה במקרר.
  • חוזרים על הפעולה עם שני סוגי השוקולד הנוספים.

הרכבת העוגה:

  • מקציפים כל אחד מהקרמים בנפרד עד שמתקבל קרם אוורירי/מוס. שימו לב לא להקציף יתר על המידה שהקרם לא ישבר.
  • מניחים על צלחת הגשה את אחד המרנגים. מורחים עליו את מוס השוקולד המריר מניחים מעל מרנג נוסף ומורחים מעליו את מוס השוקולד החלב.
  • מניחים מעל את המרנג האחרון ומורחים מעליו את מוס השוקולד הלבן.
  • מקשטים בברס (אגוזי לוז מסוכרים). שומרים את העוגה בהקפאה. מפשירים את העוגה במקרר כ-3 שעות לפני ההגשה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

אבקת סוכר , נטיפים בטעם שוקולד לבן , שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% , אגוזי לוז מסוכרים ,