פאי גבינה וטראפלס עם קרם נוגט

מתכון: פיית העוגיות- ענבל לביא

החומרים:

לטראפלס שוקולד נוגט:
160 גרם שוקולד מריר, קצוץ
1/3 כוס (80 מ"ל) שמנת מתוקה
40 גרם חמאה
2 כפות קרם נוגט maimon's
קורט מלח
קקאו דל שומן 10-12% maimon's, לציפוי 

לתחתית:
½ 1 כוס (165 גרם) פירורי ביסקוויט
85 גרם חמאה, מומסת

לקרם גבינה:
גביע (225 גרם) גבינת שמנת 25%
גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד maimon's
3 כפות אבקת סוכר maimon's

לקצפת נוגט:
גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
3 כפות קרם נוגט maimon's
2 כפות פודינג בטעם וניל לבן במיוחד maimon's

אופן ההכנה:


1. לטראפלס שוקולד נוגט: ממיסים במיקרוגל או על בן מארי שוקולד מריר עם שמנת מתוקה וחמאה. מוסיפים קרם נוגט וקורט מלח ומערבבים. מעבירים לקירור ל-4-5 שעות או להקפאה לכשעתיים וחצי-שלוש עד שהתערובת יחסית יציבה.

2. קורצים מתערובת הטראפלס חתיכות של 2 ס"מ בעזרת כפית טבולה במים חמים, טובלים בקערה עם קקאו ומגלגלים לכדורים. שומרים בינתיים במקרר.

3. לתחתית: מערבבים פירורי ביסקוויט עם חמאה ומהדקים לתחתית ודפנות תבנית פאי 24 ס"מ. 
מקפיאים לחצי שעה.

4. לקרם גבינה: מקציפים את חומרי המלית יחד במערבל חשמלי לקרם יציב, ומשטחים את הקרם בקלתית. שומרים כמה טראפלס בצד לעיטור, ומטביעים את השאר בקרם במרווחים. 

5. לקצפת נוגט: מקציפים את מרכיבי קצפת הנוגט במערבל חשמלי לקרם יציב,
מעבירים לשקית זילוף עם הצנטר הרצוי ומזלפים על הטארט. מניחים כמה טראפלס לעיטור במרכז.


*חובבי שוקולד אמיתיים? מוזמנים להוסיף כף קקאו מנופה לקצפת, לקבלת קצפת נוגט משודרגת בטעם שוקולדי!