בחושה גבינה עם מחית דובדבנים וקרמבל

מתכון: מיקי שמו

החומרים:

מתאים לתבנית קוטר (24) או 2 תבניות אינגליש קייק מס' 3
200 גרם חמאה
½ 1 כוסות (300 גרם) סוכר
½ 2 כפות (50 גרם) דבש
4 יח' ביצים מידה L
½ 2 כוסות (350 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon`s
שקית (10 גרם) אבקת אפייה maimon`s
גביע (200 גרם) גבינה רכה 5%
כפית תמצית בטעם וניל maimon`s
גרידת לימון מ- 1/2 לימון

מלית:
חצי חבילה (200 גרם) מלית דובדבנים 70% פרי maimon`s

קראמבלס:
¼ כוס+ 2 כפות שטוחות (50 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon`s
¼ כוס (50 גרם) סוכר
50 גרם חמאה
½ כוס (50 גרם) שקד מולבן טחון maimon`s

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור לחום 170 מעלות.
2. מכינים את הקרמבל: במיקסר עם בוחש גיטרה מערבבים יחד את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית, מקררים עד לשימוש.
3. מכינים את העוגה: במיקסר עם בוחש גיטרה במהירות בינונית- מהירה מערבבים את החמאה, הדבש והסוכר למשך 2 דקות, מוסיפים את הביצים בהדרגה וממשיכים להקציף למשך 2-3 דקות נוספות עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ולבסוף את הגבינה הרכה 5%.
5. יוצקים לתבנית מחצית מתערובת העוגה ומניחים מן המלית שכבה אחידה וממשיכים למלא ביתרת התערובת, מיישרים ומפזרים את הקרמבל מעל. לאחר האפייה מומלץ לפדר באבקת סוכר .  
6. במידה ובחרתם בתבניות אינגליש קייק אופים למשך 45-50 דקות (עד מבחן הקיסם, כאשר הקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים). 
במידה ובחרתם בתבנית קוטר (24) אופים למשך כשעה (עד מבחן הקיסם, כאשר הקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים). 

טיפ!
1. חשוב להשתמש בגבינה רכה 5% ולא גבינה קשה 5%.
2. ניתן להחליף את המחית דובדבנים במחית אוכמניות.