עוגת פנקייק

החומרים:


(לעוגה בקוטר 18 ס"מ)

לפנקייקס:
תערובת להכנת פנקייק maimon's
3/4  כוס  ( 180 מ"ל) חלב (ניתן להמיר למים או תחליף חלב צמחי כמו חלב שקדים, חלב סויה, חלב קוקוס וכד')
3/4  כוס  ( 180 מ"ל) מים

לפודינג:
2 פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
4 מיכלים (1 ליטר) שמנת מתוקה 

להרכבת המנה:
תרסיס עם שמן קנולה maimon's
1/3 כוס סירופ מייפל 100% maimon's 

להגשה:
1 כוס מגוון פירות יער (אפשר מהקפאה) או פירות עונתיים אחרים
5-3 עלי נענע טריים

אופן ההכנה:



הכנת הפנקייקס: 
  • שופכים לקערה את תערובת הפנקייק, מים וחלב ומערבבים בעזרת מטרפה. 
  • מחממים מחבת נון סטיק (בעלת ציפוי שמונע הידבקות). מרססים בתרסיס עם שמן קנולה maimon's 
  • יוצקים מתערובת הפנקייקס עיגולים בקוטר כ-18 ס"מ. כאשר מופיעות בועות על פני הפנקייק, הופכים ומטגנים את הצד השני (מתקבלים 10-7 פנקייקס).
הכנת הפודינג: 
  • שופכים לקערת המיקסר פודינג ושמנת מתוקה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. 
הרכבת העוגה: 
  • מניחים פנקייק על צלחת הגשה. מזלפים כף סירופ מייפל מעל. מזלפים מעל שכבת פודינג. 
  • מכסים בפנקייק שני, מזלפים מעליו סירופ מייפל ומעל מזלפים עוד שכבה של פודינג. חוזרים על הפעולות בסדר זה עד לקבלת עוגה שעשויה מכ-7 שכבות של פנקייקס.
  • מצפים את העוגה סביב בפודינג ומעבירים למקרר לכשעתיים להתייצבות (לזירוז אפשר להעביר למקפיא).
להגשה: 
  • עורמים מעל העוגה פירות יער טריים, מעטרים בעלי נענע ומגישים.
 
הוראות אחסון: מגישים ביום ההכנה או מאחסנים במקפיא עד שבועיים.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סירופ מייפל אמיתי 100% מקנדה , פודינג בטעם וניל צרפתי , תרסיס שמן קנולה , פנקייק ,