עוגת גבינה פירורים של מיקי

מתכון: מיקי שמו

החומרים:


תבנית בקוטר 24 ס"מ

לבצק פריך: 
1 תערובת להכנת בצק פריך maimon's
1 ביצה 
200 גרם חמאה או מרגרינה
קורט קינמון

לתערובת הגבינה: 
750 גרם גבינה 5% או 9% שומן
1 כוס+ 2 כפות (240 גרם) סוכר 
3 מיכלי (750 מ"ל) שמנת מתוקה
1 חבילה פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's 
1 כפית תמצית וניל maimon's 

לקישוט:
אבקת סוכר פטנט maimon's
 

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:
  • בקערה עם וו לישה מערבבים את התערובת לבצק פריך, ביצה, קינמון ומרגרינה עד לקבלת בצק אחיד.
  • יוצרים מהבצק שנוצר כדור ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך שעה. 
  • מחממים תנור ל-160 מעלות. 
  • מרדדים מחצית מכמות הבצק לעלה בקוטר התבנית ובעובי של 1/2 ס"מ. אופים כ-15 דקות עד להזהבה.
  • את יתרת הבצק אופים במקביל בתבנית אפייה נוספת, מצננים וטוחנים במעבד מזון לפירורים. 

הכנת תערובת הגבינה: 
  • בקערה עם מטרפה ידנית מערבבים את הגבינה, סוכר ותמצית וניל.
  • מקציפים את השמנת מתוקה והפודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה. טיפ! חשוב לא להקציף הרבה.
  • מקפלים את הקצפת לתערובת גבינה ויוצקים מעל הבצק פריך האפוי. 
  • מפזרים את הפירורים הטחונים מעל לתערובת הגבינה.
  • מכניסים למקרר למשך 24 שעות.
  • בוזקים אבקת סוכר ומגישים.