בראוניז גבינה ושוקולד צ'יפס של מיקי

מתכון: מיקי שמו

החומרים:



תבנית מלבנית 
 
1 תערובת להכנת בראוניז maimon's
135 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות 
3 ביצים גדולות 
1/2 כוס (50 גרם) שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's

למלית גבינה: 
500 גרם גבינה לבנה 9% שומן 
175 גרם שמנת חמוצה 
1 ביצה XL 
1/4 כוס (50 גרם) סוכר לבן
1/2 שקית (5 גרם) סוכר וניל maimon's 
3/4 חבילה (60 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's  או פודינג וניל לבן במיוחד maimon's 

לציפוי שוקולד: 
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה 
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's

 

אופן ההכנה:


הכנת הבראוניז:
  • יוצקים לקערה את התערובת להכנת בראוניז, חמאה, ביצים ושוקולד צ'יפס.
  • מערבבים כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.  מעבירים לתבנית אפייה.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות. 
  • אופים כ- 20 דקות. מוציאים ומצננים. 
  •  
הכנת מלית הגבינה:
  • בקערת המיקסר מערבלים את כל החומרים למלית גבינה יחדיו עד לקבלת תערובת אחידה. 
  • שופכים את המלית גבינה על הבראוניז ואופים בחום של 150 מעלות למשך 20 דקות. 
  • מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-120 וממשיכים לאפות במשך כ- 30-35 דקות עד שהעוגה אינה רוטטת. 
  • מקררים את העוגה לאחר האפייה למשך לילה שלם או 6 שעות לפחות עד להתייצבות.
הכנת ציפוי השוקולד:
  • מניחים את השוקולד בקערה.
  • מרתיחים את השמנת המתוקה. מסירים מהאש ושופכים על גבי השוקולד. ממתינים כדקה.
  • מערבלים עד לקבלת תערובת שוקולד אחידה. 
  • מצפים את העוגה ומגישים. 

הטיפ של מיקי!
ניתן לקשט את העוגה במעט אגוזים גרוסים, שוקולד לבן מגורר, פקאן מסוכר ועוד.