לחם גבינה מתובל של מיקי

מתכון: מיקי שמו

החומרים:

(ל-2 לחמים בתבנית אינגליש קייק 30 ס"מ או בתבנית קוגלהוף 24 ס"מ) 

ל"בצק המקדים": 
1/3 1 כוס+ כף (200 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
½ כוס (120 מ"ל) מים 
1 כף שמרים יבשים maimon's 

ללחם (הבצק הסופי): 
3 כוסות (410 גרם) קמח שמרים- חצי מזמן התפיחה maimon's 
½ כוס פחות 3 כפות (100 מ"ל) מים קרים
3 ביצים  גודל "M"  או 2 ביצים גודל "XL" מהמקרר
3 כפות סוכר
150 גרם חמאה מלוחה
2 כפות שטוחות מלח
300 גרם "בצק מקדים"
2 יחידות בצל מטוגן קצוץ לקוביות
2/3 כוס (60 גרם) אגוזי מלך 
2 כפות טימין טרי
200 גרם גבינה צהובה קשה (גאודה או אמנטל) מגוררת
100 גרם זיתים מגולענים- מומלץ! זיתי קלמטה
תרסיס שמן קנולה maimon's

אופן ההכנה:

הכנת "הבצק מקדים":
1. בקערה מערבבים את הקמח, מים ושמרים יבשים עד לקבלת בצק אחיד. 

2. מכסים בניילון נצמד או מגבת. משאירים בטמפרטורת החדר כ-12 שעות או למשך הלילה. 

הכנת הלחם:
1. בקערת המיקסר מערבלים קמח שמרים, מים, ביצים, סוכר, חמאה ואת הבצק ה"מקדים" במשך כ-9 דקות במהירות איטית בינונית. 

2. במהירות איטית מוסיפים את הגבינה, זיתים, טימין, בצל, אגוזים, מלח ומערבבים כ-2-3 דקות. הבצק יוצא מעט דביק. 

3. משאירים את קערת המיקסר מכוסה במגבת או ניילון נצמד כשעה.

4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומשאירים מכוסה כ-1/2 שעה בטמפרטורת החדר. 

5. מניחים כל חלק בתבנית מרוססת במעט תרסיס שמן קנולה. מכסים ומתפיחים כשעה. 

6. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות אופים כ-40-3