פוקצ'ה במלית גבינת פטה, זיתי קלמטה ובצל סגול

החומרים:

לבצק
2 כפיות מלח
4 כפות סוכר
4 כפות שמן זית
3 כוסות (600 מ"ל) מים פושרים
1 ק"ג קמח שמרים לפיצה ופוקאצ'ה - חצי מזמן התפיחה maimon's

למילוי:
250 גרם גבינת פטה כבשים מפוררת
200 גרם זיתי קלמטה מגולענים
3 בצלים סגולים קצוצים

להגשה:
שמן זית
מעט מלח ים

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר עם וו לישה יוצקים את קמח השמרים, מלח וסוכר
  • מערבלים קלות.
  • מוסיפים את המים בהדרגה לבסוף שמן זית תוך כדי לישה ומערבלים במשך 8-10 דקות עד לקבלת בצק רך וחלק.
  • מכסים ומניחים להתפחה  כ 45- דקות בטמפרטורת החדר-עד להכפלת הבצק או למשך לילה במקרר
  • מחלקים את הבצק ל- 9 יחידות. מכל יחידה צרו מלבן בצק במידות 25/8 ס"מ
  • מפזרים שכבה של גבינת בולגרית זיתים ובצל סגול
  • מתפיחים במשך כ 30- דקות
  • אופים ב - 230 מעלות כ 8-9 דק' עד להשחמה קלה
  • בוזקים מעט שמן זית מלח-ים ומגישים.