קאפקייקס שוקולד מרציפן

מתכון: מיקי שמו

החומרים:

10-12 מנות אישיות בקוטר 6 ס"מ.

לקאפקייק:
400 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
4 ביצים מידה L
1 כוס (200 גרם) סוכר
¼ כפית מלח
1 כוס (140 גרם) קמח תופח maimon's
½ כוס (120 מ"ל) חלב
100 גרם מרציפן איכותי
חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ (לא חובה)

לקישוט:
פודינג שוקולד אמיתי maimon's
½ 1 כוס חלב קר
1 חבילה (250 מ"ל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

הכנת הבסיס:
  • מחממים תנור ל - 160 מעלות
  • ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • במיקסר מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר והמלח במהירות בינונית כ- 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבלים לתערובת אחידה.
  • מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הקמח והחלב וממשיכים בפעולת הערבול עד לקבלת תערובת אחידה
  • יוצקים לתבניות הקאפקייקס ומפזרים מעל את קוביות המרציפן
  • אופים כ -  20 דקות עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים
  • מכינים את קרם השוקולד בהתאם להוראות ההכנה על גבי האריזה, מזלפים בתנועה סיבובית על גבי הקאפקייק.