עוגת גבינה ופירות העונה של מיקי שמו

מתכון: מיקי שמו

החומרים:

לתבנית בקוטר 24 ס"מ

לבצק הפריך:
100 גרם חמאה
1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר maimon's
1 ביצה + 1 חלמון
1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח לעוגות ועוגיות maimon's
1/2 שקית (5 גרם) אבקת אפייה maimon's

לתערובת הגבינה:
750 גרם גבינה 9%
1/2 1 כוסות (150 גרם) סוכר
3 מיכלי (750 מ"ל) שמנת מתוקה
1 שקית (80 גרם) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's או פודינג וניל לבן במיוחד maimon's
1 כפית תמצית וניל maimon's
1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה של פעם

פירות העונה:
250 גרם פירות שונים טריים

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:
  • מערבבים את החמאה והסוכר בעזרת וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוסיפים את הביצה והחלמון מערבבים במשך כחצי דקה.
  • מנפים את הקמח ואבקת האפיה ומוסיפים מחצית מהכמות. מערבבים במהירות איטית
  • מוסיפים את תערובת הקמח שנותר עד לקבלת בצק אחיד.
  • מגלגלים את הבצק לצורת כדור ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך כשעה
  • מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של 1/2 ס"מ, מניחים את הבצק על התבנית ומהדקים לדפנות.
  • אופים ב– 170 מעלות במשך 15 דקות.
הכנת תערובת הגבינה :
  • מערבבים בקערה בעזרת מטרפה ידנית את הגבינה, השמנת החמוצה, הסוכר, ותמצית הוניל.
  • מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג עד לקבלת קצפת רכה.
  • מקפלים את השמנת עם תערובת הגבינה ויוצקים מעל התחתית האפויה.
  • מפזרים את הפירות מעל.
  • מכניסים למקרר למשך 24 שעות. מומלץ לסדר את הפירות על העוגה בטרם ההגשה.