עוגת גבינה אפויה על בסיס פירורי ביסקוויט

החומרים:

לבסיס:

160 גרם פתי בר טחון
70 גרם חמאה מומסת

למלית:

500 גרם גבינת שמנת
1 כוס (200 גרם) סוכר
גביע גבינה (250 גרם) 9%
4 ביצים
גרידת לימון

לקרם:

2 גביעים (400 מ"ל) שמנת חמוצה
כוס (40 גרם) אבקת סוכר maimon's

אופן ההכנה:

כלים: תבנית קפיצית קוטר 24
  • מחממים תנור ל-120 מעלות.
  • מערבבים את הפתי בר יחד עם החמאה הרכה לפירורים. משטחים בתבנית. מקררים עד שהמלית מוכנה.
  • מערבבים את גבינת השמנת, גבינת ה-9% , כוס מהסוכר, גרידת לימון וחלמונים, עד שהתערובת חלקה.
  • מקציפים את החלבונים עם ¼ כוס סוכר לקצף רך ומקפלים עם תערובת הגבינות.
  • שופכים את התערובת מעל הפתי בר ואופים כשעתיים.
  • מוציאים מהתנור, מגבירים חום שוב ל-130 מעלות, מערבבים את השמנת ואבקת הסוכר, שופכים מעל ואופים שוב כחמש דקות.
  • מקררים היטב למשך לילה.
    ניתן להגיש עם רוטב פירות יער, רוטב תות, או כל מחית פירות אחרת.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

אבקת סוכר ,