עוגת גבינה עם פירורים / אוכמניות

החומרים:

למלית:

500 גרם גבינה לבנה
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

לפירורים:

2 כוסות (200 גרם) קמח תופח maimon's
2 חלמונים
200 גרם חמאה רכה
½ כוס (100 גרם) סוכר

אופציה לציפוי נוסף:

אופן ההכנה:

  • להכנת הבצק והפירורים:
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שופכים את כל חומרי הפירורים לקערה ולשים עד קבלת בצק אחיד. אפשר להשתמש במיקסר עם וו גיטרה.
  • מחלקים את הבצק לשני שליש ושליש. את שני השליש משטחים בתבנית עגולה ומהדקים היטב. את השליש הנוסף 4. משטחים בתבנית נוספת, קטנה יותר (עבור הפירורים)
  • אופים את הבצק בשתי התבניות עד שמזהיב, כרבע שעה.
    עם הוצאת התבניות, צננו את התבנית הגדולה ובעזרת מזלג גרפו פירורים מהתבנית הקטנה.
  • להכנת המלית:
    בקערה מערבבים גבינה, סוכר וסוכר וניל.
  • בקערת המיקסר מקציפים שמנת מתוקה ופודינג וניל עד קבלת קצפת יציבה. מקפלים את תערובת הגבינה אל הקצפת ושופכים על תחתית העוגה. מיישרים.
  • מפזרים את הפירורים על התערובת בצורה אחידה.
    גיוון: ניתן להחליף את הפירורים מעל במלית אוכמניות .

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סוכר וניל , פודינג בטעם וניל צרפתי , קמח תופח , מלית אוכמניות 70% פרי ,