קרמשניט

החומרים:

2 מכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כוסות (480 מ"ל) חלב קר

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואבקת קרם פטיסייר עד קבלת קרם יציב.
  • פורסים את עלה הבצק לשלושה חלקים שווים לאורכו (כך שיתקבלו שלושה מלבנים צרים וארוכים).
  • מורחים מחצית מהקרם על עלה ראשון באופן אחיד. מניחים מעל הקרם את העלה השני.
  • מורחים את שאר הקרם על העלה ומניחים מעל את העלה השלישי.
  • מפדרים באבקת סוכר ומקררים עד ההגשה.
    ניתן להכין יום קודם להגשה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

עלים לקרמשניט , קרם פטיסייר , אבקת סוכר פטנט ,