עוגת גבינה נימוחה

החומרים:

750 גרם גבינה לבנה 5%
1 מכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
כוס (150 גרם) סוכר
5 ביצים מופרדות
4 כפות (32 גרם) קורנפלור maimon's

לציפוי:

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2 כפות (16 גרם) אבקת סוכר maimon's

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שמים בקערה גדולה גבינה, שמנת חמוצה, חלמונים, פודינג וניל וקורנפלור ומערבבים היטב במטריפה.
  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה שמים את החלבונים ומתחילים להקציף. כשהחלבונים הופכים צבעם משקוף ללבן, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד קבלת קצף נוקשה ומבריק.
  • מקפלים את הקצף אל תערובת הגבינה בפעמיים.
  • מעבירים את התערובת לתבנית אפייה משומנת בקוטר 24 או 26 ואופים כ-50 דקות.מצננים.
  • להכנת הציפוי:
    מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד קבלת קצפת. היזהרו מהקצפת יתר.
  • מורחים את הקצפת על פני העוגה הקרה. אפשר לקשט בפירות העונה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קורנפלור , פודינג בטעם וניל צרפתי , אבקת סוכר ,