פאי אגוזים

החומרים:

לבצק:

150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה
½ כוס (100 גרם) סוכר
4 כפות חלב
1 שקית (10 גרם) סוכר וניל maimon's
2 כוסות (385 גרם) קמח תופח maimon's

למלית:

1 ביצה
1 כוס (200 גרם) סוכר
1 שקית (10 גרם) סוכר וניל maimon's
1 מכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
100 גרם חמאה רכה

לקישוט:

אופן ההכנה:

  • מעבדים יחד את כל חומרי הבצק (אפשר במעבד מזון). מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר כחצי שעה.
  • מעבדים יחד את כל חומרי המלית במעבד מזון.
  • משתמשים ב- 3/4 מכמות הבצק ומרפדים תבנית פאי. שופכים פנימה את המלית.
  • בעזרת רבע כמות הבצק שנותרה מכינים רצועות ומסדרים בשתי וערב מעל המלית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 כחצי שעה או עד שהבצק מזהיב.מצננים ומפדרים באבקת סוכר.
טיפ: כדאי להגיש עם כדור גלידה וניל

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סוכר וניל , קמח תופח , אגוז מלך קלוף , אבקת סוכר ,