פאי גבינת עיזים

החומרים:

לבצק:

100 גרם חמאה רכה
קורט מלח
2-3 כפות מי קרח

למילוי:

שמן זית
2 בצלים בינוניים פרוסים דק
3 שיני שום פרוסות
3 פלפלים בצבעים שונים (אדום, צהוב, ירוק כהה) פרוסים דק
2 ביצים
½ כוס (120 מ"ל) חלב
מלח ופלפל
1 גליל ( 200 גרם) גבינת עיזים
100 גרם זיתים שחורים מגולענים פרוסים

אופן ההכנה:

  • להכנת הבצק:
    לשים במכל מעבד מזון את כל החומרים ולעבד לבצק אחיד ומשטחים על בסיס התבנית והדפנות.
  • מחממים תנור לחום בינוני.
  • להכנת המלית:
    מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל, השום והפלפלים עד שיזהיבו.
  • מצננים מעט. מוסיפים ביצים, חלב ותבלינים ומערבבים היטב. שופכים על הבצק.
  • פורסים את גבינת העיזים, ומניחים על המלית.
  • מעטרים בזיתים שחורים, ואופים כ-30 דקות, עד שהמאפה תפוח וזהוב.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח רב תכליתי ,