טארט פטל אישי

החומרים:

6 תבניות טארטלט אישיות

לקלתית:

½ 3 כוסות (350 גרם) קמח עוגות ועוגיות maimon's
175 גרם חמאה חתוכה לקוביות
קורט מלח
100 גרם סוכר
3 חלמונים

למלית:

4 חלמונים
¼ כוס (50 גרם) סוכר
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 כוסות פטל טרי או קפוא

לקישוט:

אופן ההכנה:

  • הכנת הקלתית:
    במעבד מזון מערבבים בפולסים קצרים את החמאה, הסוכר והמלח לתערובת פירורית.
  • מוסיפים את הקמח בבת אחת ושוב מפעילים בכמה פולסים עד שמתגבש גוש בצק.
  • עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד, ומקררים למשך שעה לפחות.
  • מרדדים בצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים הגדולים במקצת מגודל התבנית.
  • מסדרים את עיגולי הבצק בתבנית ודוקרים את התחתית והדפנות במזלג.
  • היזהרו לא לדקק את הבצק בקצוות. יש לשמור על עובי אחיד.רצוי להקפיא כחצי שעה לפני האפייה.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • אופים 15-20 דקות עד שהשוליים מתחילים להזהיב.
  • הכנת המלית:
    טורפים היטב במיקסר את החלמונים, הסוכר והשמנת המתוקה לתערובת תפוחה.יוצקים לתוך הקלתיות האפויות למחצה.
  • מסדרים את הפרי על הקרם ואופים כ-15 דקות נוספות עד שהקרם מתחיל להזהיב ולהתייצב.
  • מגישים את הטארט שהוא חמים ובוזקים מעט אבקת סוכר לפני ההגשה

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

אבקת סוכר , קמח לעוגות ולעוגיות ,