מוס שוקולד

החומרים:

1 ביצה
1 חלמון
15 גרם סוכר
20 מ"ל ליקר שוקולד/קפה/תפוז/ברנדי maimon's
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  • ממיסים את השוקולד מעל באן-מארי או במיקרו באינטרוולים של חצי דקה. לא יותר כי אז השוקולד יישרף. לערבב כל פעם עד קבלת שוקולד נוזלי וחלק. לצנן מעט.
  • מקציפים ביצה, חלמון עם סוכר לתערובת בהירה מוסיפים את הליקר ולערבב.
  • מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה עד שכולו נבלע בתערובת הביצים.
  • מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה (80% הקצפה).
  • מקפלים מעט מהקצפת לשוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מוסיפים את שאר הקצפת ומערבבים באיטיות עד קבלת תערובת חלקה.
  • לצקת מעל עוגה או בתוך כוסיות אישיות.
  • לצנן היטב לפני ההגשה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% , תמצית בטעם תפוז , תמצית בטעם קפה , תמצית בטעם ברנדי ,