ריבועי שוקו-קוקוס

החומרים:

100 גרם חמאה מומסת
180 גרם ביסקוויט טחונים
1 קופסה (380 גרם) חלב מרוכז ממותק
3 שקיות (300 גרם) צמקאו צ'יפס maimon's
½1 כוסות (150 גרם) אגוז מלך גרוס maimon's
½1 כוסות (100 גרם) קוקוס טחון maimon's

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
  • ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי.
  • יש להקפיד על ערבוב על מנת לאחד היטב את המחמאה והשוקולד ולהוריד את הקערה מהסיר מיד כשהכל נמס. לצנן בצד.
  • בעזרת המיקסר והמקצף מקציפים בעדינות את הביצים יחד עם כל כמות הסוכר כחמש דקות, לקבלת קצף בהיר ותפוח. לאחר שתערובת השוקולד הגיע לטמפרטורת החדר, מקפלים לתוך קצף הביצים עד שהתערובת חלקה ואחידה.
  • מקפלים לתוך הקערה את הקמח.
  • משמנים תבניות אישיות וממלאים עד שלושת רבעי הכלי. אופים כ- 10 דקות עד שחלקו העליון של המאפה רוטט מעט. מצננים כ-10 דקות ומגישים.
טיפים:
בזמן האפייה עולה נפח העוגה? יש להיזהר שלא למלא יתר על המידה. ניתן להקפיא את התבניות עם המסה הלא אפויה עד חודשיים. לפני האפייה אין צורך להפשיר.