פאדג' שוקולד

החומרים:

תבנית פיירקס קוטר 23 ס"מ מרוחה בחמאה
1 כוס+1 כף (150 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
2 כפיות (6 גרם) אבקת אפייה maimon's
1 כוסות (350 גרם) סוכר חום בהיר
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס ורבע (300 מ"ל) קפה חזק רותח

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • מערבבים בקערת המיקסר את הקמח ואבקת האפייה עם מחצית מהסוכר ומחצית מהקקאו.
  • מוסיפים את השמנת ותמצית הווניל ומעבדים לבלילה סמיכה. מעבירים לתבנית המשומנת ומחליקים.
  • מערבבים בנפרד את שארית הקקאו והסוכר ומפזרים על פני הבלילה.
  • יוצקים על הבלילה את הקפה הרותח, לא מערבבים.
  • אופים 25-30 דקות עד שהרוטב מבעבע ומשחים.
  • ניתן להגיש עם סירופ שוקולד מעל.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח רב תכליתי , אבקת אפיה , קקאו דל שומן 10-12% , תמצית בטעם וניל ,