טראפלס שקדים

החומרים:

80 כדורי טראפלס קטנים

½ מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
4כפות (60 מ"ל) ליקר אמרטו (אפשר גם ליקר אחר)

אופן ההכנה:

  • מחממים שמנת עד הרתחה ומורידים מהאש.
  • מוסיפים את השוקולד. מוודאים שהשמנת מכסה את השוקולד ומניחים לדקה.
  • מערבבים עם מטריפה את השמנת והשוקולד עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם.
  • מוסיפים ליקר, שקדים גרוסים ומערבבים.
  • מקררים את התערובת במקרר לפחות שעתיים. כשהתערובת התקשתה, מגלגלים כדורים קטנים ואחידים בגודלם. יש לגלגל כל כדור באבקת קקאו.
  • כדאי להגיש בתוך עטרות נייר או על צלחת יפה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% , שקד מולבן גרוס ,