טראפלס שקדים

החומרים:
80 כדורי טראפלס קטנים
½ מכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
4כפות (60 מ"ל) ליקר אמרטו (אפשר גם ליקר אחר)
½ כוס (50 גרם) שקד מולבן גרוס maimon's
אופן ההכנה:
- מחממים שמנת עד הרתחה ומורידים מהאש.
- מוסיפים את השוקולד. מוודאים שהשמנת מכסה את השוקולד ומניחים לדקה.
- מערבבים עם מטריפה את השמנת והשוקולד עד שכל השוקולד נמס ומתקבל קרם.
- מוסיפים ליקר, שקדים גרוסים ומערבבים.
- מקררים את התערובת במקרר לפחות שעתיים. כשהתערובת התקשתה, מגלגלים כדורים קטנים ואחידים בגודלם. יש לגלגל כל כדור באבקת קקאו.
- כדאי להגיש בתוך עטרות נייר או על צלחת יפה.