בראוניז בצ'יק

החומרים:

תבנית אפייה בגודל 20X30 ס"מ
200 גרם חמאה
2 כוסות (400 גרם) סוכר
1 כוס פחות 2 כפות (120 גרם) קמח תופח maimon's
4 ביצים טרופות קלות

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה. ממיסים את החמאה בסיר על האש. מסירים מהאש.
  • מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שכולו נמס.
  • מוסיפים את הסוכר, תמצית וניל, אבקת קקאו מנופה וקמח.
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים קצרות עד שהן נבלעות בעיסה. יוצקים את העיסה לתבנית ומחליקים את פניה בעזרת כף.
  • אופים כ-40 דקות ומוציאים מהתנור. העוגה תראה לא לגמרי אפויה וזה בסדר.
  • מצננים וחותכים לריבועים.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% , תמצית בטעם וניל , קמח תופח ,