סופלה שוקולד עשיר

החומרים:

תבנית שקעים או 12 קוקוטים
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 חלמונים
½ כוס (100גרם) סוכר

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • משמנים עם מעט חמאה את תבניות השקעים ומפזרים סוכר שידבק לחמאה. בבן מארי ממיסים את השוקולד והחמאה.
  • מקציפים יחדיו את הביצים השלמות והחלמונים עם הסוכר עד שהבלילה תכפיל את נפחה.
  • מנמיכים את מהירות המיקסר ושופכים את תערובת השוקולד באיטיות לבלילת הביצים. מנפים את הקמח לתוך קערה ולאט לאט מוסיפים לתערובת עד שנוצרת בלילה אחידה וחלקה.
  • מעבירים את התערובת לכלי נח למזיגה.ממלאים כל שקע ל- גובה. שמים מטבע או שניים של שוקולד לבן בכל קוקוט.
  • אופים כ- 7-8 דקות.
  • מגישים עם גלידה או רוטב וניל.
    ניתן לשמור בקירור ולחמם בתנור או במיקרוגל לפני ההגשה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שוקולד צ'יפס מריר מעולה 66% , קמח רב תכליתי , נטיפים בטעם שוקולד לבן ,