בראוניז מנצחים

החומרים:

375 גרם חמאה חתוכה לקוביות
550 גרם שוקולד מריר 72%
אספרסו כפול (14 גרם קפה ב-60 מ"ל מים)
¼ כפית מלח
6 ביצים
½ 2  כוסות (500 גרם) סוכר
½ 2  כוסות (360 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
½ 1  שקית (15 גרם) אבקת אפייה maimon's

לקישוט:

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל- 170 מעלות.
  • ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי, מערבבים, מוסיפים את האספרסו ומערבבים שוב.
  • מקציפים את הביצים בשלמותם יחד עם הסוכר במהירות גבוהה עד שתפחו והכפילו את נפחם. מוסיפים את תמצית הווניל והמלח.
  • מנפים את הקמח ומערבבים יחד עם אבקת אפייה.
  • מורידים את מהירות של המיקסר ושופכים את תערובת השוקולד באיטיות.מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבב.
  • מרפדים את התבנית בנייר אפייה.קוצצים מעט את אגוזי המלך ומפזרים על נייר האפייה. מעל האגוזים שופכים את הבלילה.
  • אופים כ- 20 דקות.רצוי לא להמשיך את האפייה אם רוצים את שהבראוניז יצאו לחים.
  • מקררים היטב במקרר למספר שעות על מנת להקל על שלב החיתוך.
  • הופכים את העוגה על משטח חלק ומקלפים את נייר האפייה. חותכים לריבועים בגודל הרצוי.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

תמצית בטעם וניל , קמח רב תכליתי , אבקת אפיה , אגוז מלך קלוף , אבקת סוכר פטנט ,