טראפלס שוקולד קוקוס על מקל

מתכון: עדן אלקובי

החומרים:


חבילה (100 ג') שוקולד לבן
3 כפות (50 מ"ל) שמנת מתוקה
חבילה (100 ג') קוקוס טחון maimon`s
כף ליקר קוקוס
300 ג' שוקולד חלב לציפוי (עדיף מטומפרר)
קוקוס קראנץ'
חבילת מקלות

אופן ההכנה:


1. מרתיחים שמנת ושופכים על השוקולד בתוך קערה.

2. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

3. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.

4. מעבירים למקרר למשך כשעה וחצי.

5. מכדררים כדורים שווים בעזרת הידיים, נועצים בכל כדור מקל של סוכרייה ומחזירים למקרר לכ-30 דקות.

6. ממיסים את שוקולד החלב בקערה.

7. טובלים את המקלות בשוקולד החלב ומפזרים קוקוס קראנץ' מעל.

8. לשמור במקרר.