עוגת שכבות שוקולד נוגט

מתכון: עדן אלקובי

החומרים:

* 150 ג' קרם נוגט maimon's

תערובת בראוניז maimon's
ע"פי ההוראות ע"ג הקופסא

קרם שוקולד מריר:
2/3 כוס (120 ג') שוקולד מריר
¼ 1 כוסות (300 מ"ל) שמנת מתוקה
כף שטוחה (15 ג') פודינג בטעם שוקולד maimon's

קרמבל שקדים :
חבילה (100 ג') חמאה קרה בקוביות
חבילה (100 ג') שקד מולבן טחון maimon's
½ כוס (100 ג') סוכר דמררה 
2/3 כוס (100 ג') קמח עוגות עוגיות maimon's

גנאש שוקולד- קרמבל:
כוס (160 ג') קרמבל אפוי 
¼ 1 כוסות (200 ג') שוקולד מריר מומס
חבילה אחת + כף (260 מ"ל) שמנת מתוקה
כף (15 מ"ל) שמן קנולה

אופן ההכנה:

בסיס בראוניז:
1. אופים ברינג קוטר 20 ס"מ או אינגליש קייק עפ"י ההוראות ע"ג האריזה, מקרררים וחותכים ל- 3 חלקים שווים (בשכבות).

קרם שוקולד מריר:
2. מחממים את השמנת ושופכים על השוקולד המומס.

3. מערבבים למסה חלקה ומעבירים למקרר ל- 4-5 שעות.

4. לאחר מכן מוציאים מהמקרר ומעבירים למיקסר עם מטרפה.

5. מוסיפים את הפודינג ומקציפים עד שמתייצב.

6. מעבירים לשק זילוף.

קרמבל שקדים: 
7. מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים יחד עד שמתקבלת תערובת פירורית

8. שופכים על תבנית עם נייר אפייה ואופים ב- 150 מעלות למשך 20 דק'.

גנאש שוקולד- קרמבל:
9. מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד המומס. טוחנים עם בלנדר מוט לגנאש חלק.

10. מקררים מעט ומערבבים פנימה את הקרמבל האפוי.

11. הרכבה: קורצים מהבראוניז 3 עיגולים שווים בגודל הרינג ומרכיבים לפי הסדר:
1) בראוניז שוקולד 2) קרם שוקולד מריר 3) בראוניז שוקולד 4) 150 ג' קרם נוגט (מחממים במיקרוגל חצי דקה ושופכים על הבראוניז)  5)בראוניז שוקולד 6) גנאש שוקולד קרמבל
7) מפזרים מעט אבקת סוכר לפני ההגשה.