שברי שוקולד קראנץ

מתכון: רות אופק

החומרים:


1 חב' (250 גר') שוקולד צ'יפס מריר 66% maimon's 
1 שקית (100 גר') פקאן מסוכר maimon's
2-3 יח' וופל הולנדי maimon's חתוך לחתיכות בגודל כסנטימטר

 

אופן ההכנה:

1. ממיסים את השוקולד צ'יפס במיקרו על יד חימום של חצי דקה, ערבוב וחימום לחצי דקה נוספת עד שכל השוקולד נמס.

2. יוצקים 2/3 מהשוקולד על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומשטחים.

3. מפזרים מעל השוקולד את הפקאנים המסוכרים וחתיכות קטנות של הוופל ההולנדי.

4. מחממים מעט את השוקולד על מנת שיהיה במרקם נוזלי ובעזרת כף מפזרים אותו על הפקאנים והוופל בשכבה דקה. רצוי להשאיר חלקים חשופים שיתנו הצצה על ההפתעות שבפנים.

5. מעבירים למקרר לצינון של כשעה.

6. חותכים לחתיכות בצורה חופשית באמצעות שבירת המשטח או בעזרת סכין.