טבעות תפוח הולנדיות - פיית העוגיות

החומרים:
3/4 1 (250 גרם) קמח רב תכליתי maimon's1 שקית אבקת אפייה maimon's
1/3 כוס (65 גרם) סוכר
1 כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
2 ביצים
2 כפות שמן
1/4 1 כוס (300 מ"ל) חלב
1 כפית תמצית וניל maimon's
5-6 תפוחים אדומים
חצי לימון
שמן לטיגון עמוק
להגשה:
אבקת סוכר פטנט maimon's
סירופ בטעם מייפל maimon's
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את החומרים היבשים- קמח רב תכליתי, אבקת אפייה, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט ומלח. מוסיפים ביצים, שמן וחלב וטורפים לתערובת חלקה. מכסים ומקררים לשעה.
- מחממים בסיר בינוני שמן עמוק, עד שקיסם שנטבל בשמן יוצר בועות קטנות סביבו.
- במקביל קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה בעזרת תפוחון ופורסים לפרוסות של סנטימטר. מטפטפים מעל התפוחים מעט מיץ לימון למניעת השחרה.
- טובלים בכל פעם פרוסת תפוח בתוך הבלילה, מניחים לעודפי בלילה לטפטף ומעבירים לשמן החם. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
- מעבירים את הטבעות לנייר סופג ומצננים קלות. מפדרים באבקת סוכר פטנט בנדיבות, ומגישים עם סירופ מייפל לטבילה.