עוגת ביסקוויט, תפוחים ומרנג צרפתי

החומרים:
להכנת הביסקוויט:2 יחידות ביצים
260 גרם (3/4 כוס) סוכר
160 מ"ל (2/3 כוס) שמן סויה
75 מ"ל (1/3 כוס) שמנת מתוקה
קורט מלח
5 גרם (1/2 שקית) אבקת אפייה maimon's
140 גרם (1 כוס) קמח לבן רב תכליתי maimon's
20 גרם (1 כף) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
לתפוחים המבושלים:
600 גרם 4 יחידות תפוחי עץ ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
1 כף מיץ לימון טרי
35 גרם חמאה
1 כף פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
למרנג הצרפתי:
6 יחידות חלבונים
110 גרם (1/2 כוס+ 1 כף) סוכר
80 גרם (1 שקית) פודינג בטעם וניל צרפתי maimon's
אופן ההכנה:
הכנת הביסקוויט וניל- בקערת המיקסר מקציפים ביצים, סוכר ושמן סויה. מוסיפים שמנת מתוקה ומלח.
- מוסיפים אבקת אפייה, פודינג וניל וקמח מנופה.
- מוזגים לתבנית קוטר 24 ומכניסים למקרר.
- בסיר קטן ממיסים את החמאה ומוסיפים קוביות תפוחי עץ.
- מוסיפים את הסוכר, הלימון ומבשלים עד שלקבלת תערובת מעט רכה
- מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאחידות. מצננים
- מוזגים את התערובת לתבנית עם הביסקוויט וניל.
- אופים בחום 160 מעלות למשך 30 דקות.
הכנת המרנג:
- 1 בקערה מקציפים חלבון וסוכר למרנג רך ויציב.
- מוסיפים את הפודינג וניל עד לקבלת קציפה חלקה ואחידה. מוזגים את התערובת מעל העוגה עם התפוחים.
- אופים בחום 180 מעלות למשך 7-8 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
- מצננים ומגישים.