עוגת דבש ומייפל עסיסית

החומרים:

תבנית 26
4 ביצים מופרדות
1 כוס (200 גרם) סוכר
כוס (120 גרם) דבש
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
כוס (150 גרם) שמן
2 כוסות (280 גרם) קמח תופח maimon's
1 כפית קינמון טחון

לסירופ:

½ כוס (100 גרם) סוכר
½ כוס (120 מ"ל) מים

אופן ההכנה:

  • בקערה מערבבים דבש, מייפל, שמן, חלמונים ושמנת מתוקה.
  • מערבבים את הקמח, סודה לשתייה וקינמון.
  • מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב. מקפלים לקצף את תערובת הקמח לסירוגין עם הנוזלים.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-45 דקות.מצננים.
  • מבשלים את מרכיבי הסירופ תוך ערבוב ויוצקים את הסירופ בעזרת כף מעל העוגה.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

סירופ בטעם מייפל , קמח תופח , סודה לשתיה ,