'ספינג

החומרים:

1 שקית (1 ק"ג) קמח לחם maimon's
1 שקית (50 גרם) שמרית או 17 גרם שמרים יבשים maimon's
1 כף מלח
½ כוס (100 גרם) סוכר
½ 3 כוסות (840 מ"ל) מים
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

  • שמים בקעת המיקסר עם וו לישה קמח, סוכר, שמרים ומלח. מערבבים ותוך כדי מוסיפים את רוב המים. מוסיפים את יתרת המים לפי הצורך.
  • ממשיכים לערבל כ-5 דקות עד קבלת בלילה סמיכה וחלקה.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת מטבח ומשהים לתפיחה במקום חמים כשעה.
  • מערבבים את הבצק בידיים להוצאת האוויר, מכסים ומתפיחים שוב. לקראת סיום התפיחה מחממים את השמן.
  • בידיים משומנות נוטלים חופן בגודל מנדרינה מהבלילה. יוצרים במרכז חור ומותחים בעדינות את השוליים לצדדים עד קבלת צורת עיגולעם חור.
  • מטגנים בשמן חם (175 מעלות) משני הצדדים עד להזהבה.הבצק תופח מאוד בזמן הטיגון וזה בסדר.
  • מוציאים ומניחים על נייר סופג. בוזקים אבקת סוכר ומגישים חם.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח לחם , שמרים יבשים בואקום 125 גרם , אבקת סוכר ,