לביבות תירס

החומרים:

1 בצל בינוני קצוץ דק
½ כף ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
3 כוסות גרגירי תירס קפוא
כוס פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 כף (20 גרם) סוכר
3 ביצים
½ כוס פרורי לחם
1 כוס (240 מ"ל) חלב
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל החומרים בקערה לתערובת אחידה. התערובת צריכה להיות נוזלית מעט. מחממים שמן במחבת רחבה.
  • יוצקים את התערובת עם מצקת קטנה אל המחבת החמה, מטגנים כמה דקות עד שהחלק התחתון שחום, והעליון יציב.
  • הופכים את הלביבה על צידה השני ומטגנים עוד כשתיים-שלוש דקות.
  • מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים חם.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח תופח ,