טיגוניות ריקוטה

החומרים:

(20-25 יחידות)
½ 1 כוסות (200 גרם) קמח לחם maimon's
100 גרם גבינת ריקוטה
35 גרם חמאה רכה
½ 1כפות (30 גרם) סוכר
1 כפית (4 גרם) שמרים יבשים maimon's
1 ביצה
30 מ"ל ריוויון
קורט מלח

אופן ההכנה:

  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, גבינה, סוכר, ביצה, ריוויון ומלח ומערבבים במשך דקה.
  • מוסיפים את השמרים ומערבבים 5 דקות נוספות. מוסיפים את החמאה ומערבבים 2 דקות נוספות.
  • מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפיחה כחצי שעה.
  • מחממים שמן במחבת.
  • בעזרת כף חותכים מהבצק עיגולים בגודל משמש.מטגנים את העיגולים משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב.
  • מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על גבי נייר מגבת לספיגת עודפי השמן.
  • מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח לחם , שמרים יבשים בואקום 125 גרם , אבקת סוכר פטנט ,