עוגת פרג

החומרים:

200 גרם חמאה
¼ 1 כוסות (250 גרם) סוכר
60 מ"ל יין אדום
10 מ"ל רום
4 ביצים
1 כוס (100 גרם) פרג טחון
1 שקית (10רם) אבקת אפיה maimon's

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • ממיסים חמאה עם מחצית מהסוכר.מערבבים את החלמונים עם היין והרום.
  • מנפים קמח ואבקת אפיה ומערבבים עם הפרג.מערבבים יחדיו את כל המרכיבים לעיל.
  • מקציפים חלבונים עם שארית הסוכר לקצף רך ומקפלים עם תערובת הפרג.
  • אופים במשך כ-40 דקות.
חשוב: הפרג חייב להיות טחון טרי אחרת הוא נעשה מר.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קמח רב תכליתי , אבקת אפיה ,