חטיפי קוקוס מרציפן

החומרים:

2 חלבונים
200 גרם מרציפן גלמי
150 גרם חמאה רכה
2 ביצים
3 כוסות (250 גרם) קוקוס טחון maimon's
3 כפות חלב קוקוס
מעט קוקוס קלוי ממותק לקישוט (לא חובה)

אופן ההכנה:

  • במעבד מזון מעבדים מרציפן וחלבונים לעיסה אחידה.
  • בקערת המיקסר עם וו גיטרה, מקרימים חמאה וסוכר.
  • מוסיפים את תערובת המרציפן לחמאה ומערבבים עד שמתאחד.
  • מוסיפים בהדרגה את הביצים וחלב הקוקוס ומערבבים.
  • שמית כפית גדושה מהתערובת בעטרות ניר ומפזרים מעל מעט קוקוס קלוי ממותק.
  • אופים 12-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות.מצננים היטב ושומרים בכלי אטום.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

קוקוס לבן טחון 400 גרם ,