בחושה ריקוטה ואגסים

החומרים:
תבנית טבעת בקוטר 24
6 חצאי אגסים מקופסת שימורים חתוכים לקוביות
200 גרם חמאה בטמפ' החדר
½ 1 כוסות (300 גרם) סוכר + 1 כף סוכר לזרייה
4 ביצים
250 גרם גבינת ריקוטה
3 כוסות (420 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה maimon's
1 גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה וזורים בתוכה את כף הסוכר על התחתית.
- במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את הביצים בהדרגה.
- מוסיפים גבינת ריקוטה, קמח, אבקת אפייה ושמנת חמוצה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
- מקפלים פנימה את קוביות האגסים. מעבירים את הבלילה לתבנית.
- אופים כ-45 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים. מצננים ומגישים.
שומרים את העוגה במקרר עד שבוע.