חביתיות במלית גבינת מסקרפונה ודובדבנים

החומרים:

(ל-12 מנות)

למלית:

50 גרם צימוקים בהירים
4 כפות ליקר תפוזים
3 חלמונים
כוס (150 גרם) סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה

לחביתיות:

½ 1 כוסות (210 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
½ 1 כוסות (360 מ"ל) חלב
60 גרם חמאה מומסת
4 ביצים
2 כפות סוכר
קורט מלח
סירופ פירות יער

אופן ההכנה:

  • משרים צימוקים בליקר לחצי שעה.
  • הכנת המלית:
    מקציפים חלמונים וסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים גבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת.
  • מוסיפים צימוקים וליקר ומערבבים ידנית .מאחסנים את התערובת במקרר למספר שעות.
  • הכנת החביתיות: מערבבים בקערה או במעבד מזון את הקמח, חלב, חמאה מומסת, ביצים, תמצית ברנדי, סוכר ומלח לבלילה חלקה. משהים כחצי שעה.
  • מחממים חמאה במחבת טפלון ומטגנים את החביתיות משני הצדדים עד להזהבה. ממלאים את החביתיות ומגלגלים.
  • שמים את החביתיות בצלחת הגשה ומפדרים באבקת סוכר.
  • יוצקים סירופ פירות יער ומגישים.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

מלית דובדבנים 70% פרי , קמח רב תכליתי , תמצית בטעם ברנדי , אבקת סוכר פטנט ,