חביתיות במלית גבינת מסקרפונה ודובדבנים

החומרים:
(ל-12 מנות)
למלית:
50 גרם צימוקים בהירים
4 כפות ליקר תפוזים
3 חלמונים
כוס (150 גרם) סוכר
500 גרם גבינת מסקרפונה
1 מכל (400 גרם) מלית דובדבנים maimon's
לחביתיות:
½ 1 כוסות (210 גרם) קמח לבן רב תכליתי maimon's
½ 1 כוסות (360 מ"ל) חלב
60 גרם חמאה מומסת
4 ביצים
½ כפית תמצית ברנדי maimon's
2 כפות סוכר
קורט מלח
סירופ פירות יער
אופן ההכנה:
- משרים צימוקים בליקר לחצי שעה.
- הכנת המלית:
מקציפים חלמונים וסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים גבינה ומקציפים כחצי דקה נוספת. - מוסיפים צימוקים וליקר ומערבבים ידנית .מאחסנים את התערובת במקרר למספר שעות.
- הכנת החביתיות: מערבבים בקערה או במעבד מזון את הקמח, חלב, חמאה מומסת, ביצים, תמצית ברנדי, סוכר ומלח לבלילה חלקה. משהים כחצי שעה.
- מחממים חמאה במחבת טפלון ומטגנים את החביתיות משני הצדדים עד להזהבה. ממלאים את החביתיות ומגלגלים.
- שמים את החביתיות בצלחת הגשה ומפדרים באבקת סוכר.
- יוצקים סירופ פירות יער ומגישים.