עוגת תפוז ושקדים

החומרים:

תבנית קפיצית בקוטר 24 ס
3 ביצים
כוס (150 גרם) סוכר
כוס (80 מ"ל) מיץ תפוזים
גרידת תפוז
כוס (65 מ"ל) שמן
3 כוסות (300 גרם) שקדים טחונים maimon's

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • בקערת המיקסר עם וו הקצפה מקציפים ביצים עם סוכר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  • מקפלים פנימה בעדינות גרידת תפוז, מיץ תפוזים, תמצית שקדים, שמן ושקדים עד קבלת תערובת אחידה.
  • יוצקים לתבנית משומנת ואופים 40-50 דקות, עד שקיסם הננעץ יוצא יבש עם מעט פירורים לחים. מצננים היטב ומחלצים בזהירות מהתבנית.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

שקד מולבן טחון , תמצית בטעם שקדים ,