בראוניז לפסח

החומרים:

תבנית מלבנית
4 ביצים
200 גרם חמאה או מרגרינה מומסת
1 כוס (200 גרם) סוכר לבן
1 כוס (240 גרם) סוכר חום
1 כוס (140 גרם) קמח מצה טחון דק
½1כוסות (150 גרם) אגוז מלך גרוס maimon's

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר עם וו הקצפה שמים את הביצים ומתחילים להקציף. מוסיפים את שני סוגי הסוכר בהדרגה.
    ממשיכים להקציף עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את החמאה (או המרגרינה) המומסת בזרם איטי.
  • מקפלים פנימה את הקמח מצה, אבקת קקאו, אגוזים ווניל.
  • יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.
  • מצננים וחותכים לריבועים. מקשטים כל ריבוע בדובדבן מסוכר ומגישים.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

אגוז מלך קלוף , תמצית בטעם וניל , דובדבנים מסוכרים ,