טארט פסיפלורה

החומרים:

(12 טארטלטים)
 
לטארטלטים:
1 חבילה (12 יחידות)  טארטלטים maimon's 

לגנאש: 
150 גרם שוקולד צ'יפס מריר מעולה 48% maimon's
150 מ"ל שמנת מתוקה 

לקרם פסיפלורה: 
4 ביצים 
120 גרם סוכר
170 גרם מחית פסיפלורה 
160 גרם חמאה רכה 
קורט מלח 

אופן ההכנה:

  1. בסיר קטן מרתיחים את השמנת המתוקה. 
  2. בקערה חסינה מחום שופכים את השמנת על גבי השוקולד צ'יפס. מערבבים היטב עד לקבל תערובת אחידה.
  3. יוצקים את התערובת לתוך הטארטלטים. 
  4. בסיר על אש בינונית טורפים ביצים, סוכר, מלח ומחית פסיפלורה עד להסמכה. 
  5. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה הרכה ומבלדרים.  
  6. יוצקים מעל הגנאש שוקולד ומקררים.