עוגת תפוחים ב-3 שכבות לפסח

החומרים:

לבצק:

5 ביצים
¼ כוס שמן
1 כוס (140 גרם) קמח תפוחי אדמה
½ כוס (70 גרם) קמח מצה טחון דק
¼ כוס (50 גרם) סוכר
קורט מלח

למלית:

4 תפוחי עץ מזן גרנד קלופים ופרוסים
½ כוס (100 גרם) סוכר
¼ כוס צימוקים - לא הכרחי
2 כפיות קינמון טחון
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי

לציפוי:

¼ כוס (50 גרם) סוכר
¼ כוס (25 גרם) אגוז מלך גרוס maimon's
2 כפיות קינמון טחון

אופן ההכנה:

  • מערבבים יחד את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ושוטחים בתבנית עגולה ומשומנת.
  • מערבבים יחד את כל חומרי המלית ומפזרים מעל הבצק.
  • מערבבים יחד את כל חומרי הציפוי ומפזרים על פני המלית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות. מצננים.

מוצרים של maimon's למתכון מנצח:

אגוז מלך קלוף ,